Snel nieuwe klanten aantrekken? Google biedt u de mogelijkheid om voor gekozen trefwoorden boven of onder de zogeheten natuurlijke zoekresultaten te verschijnen met betalende advertenties. Uw advertentie verschijnt alleen als er gezocht wordt op het trefwoord van uw keuze en u betaalt enkel op het moment dat iemand doorklikt naar uw website. De prijs per keer dat er doorgeklikt wordt is beperkt. Hoe meer adverteerders voor hetzelfde trefwoord willen getoond worden, hoe duurder het wordt. Het is mogelijk om reeds met een beperkt budget iets degelijk te doen.

Doelgericht adverteren met Google Ads

Een campagne met betalende internet advertenties kan u zelf opzetten. Het systeem van Google is een doe-het-zelf systeem maar u kan uw campagne ook door ons laten opzetten. Wij hebben er veel ervaring mee en volgen het voor u op. Wij zijn Google Parter voor Google Ads.

Hebt u er schrik voor dat uw concurrenten veelvuldig op uw advertenties gaan klikken en u op die manier op kosten gaan jagen? Het probleem is bekend en Google heeft op dat vlak de nodige maatregelen genomen om misbruik uit te filteren.

Als u over de trefwoorden nadenkt, is het belangrijk om u in het hoofd van uw klanten te verplaatsen. Misschien gebruiken uw klanten andere woorden om uw producten te zoeken, dan de trefwoorden die u normaal hanteert. Hieronder vindt u het boodschappenlijstje van een klant die niet mocht vergeten om eten mee te nemen voor haar katten. Ze noemt het poezeneten.

Trefwoorden voor campagnes

Naast Google zijn er nog andere zoekmachines waar u ook u ook terecht kan voor een search engine advertising (SEA) campagne. Of dat voor u aangewezen is, bekijken we in functie van uw reclame doelen.

Het opzetten van een SEA campagne kan snel gaan. Na een paar uur, kan u al extra bezoekers op uw website vinden. Bel ons of contacteer ons voor een snel resultaat