SEO Dreams is een project van Similar Dreams bv, reeds meer dan tien jaar partner voor KMO en zelfstandige op het vlak van internet oplossingen. Onze klanten waarderen het dat wij altijd aanspreekbaar zijn en technische internet en seo expertise koppelen aan benaderingen die zinvol zijn voor hun markt.

Als u beroep doet op SEO Dreams dan gaat u in zee met een sterk team met jaren ervaring bestaande uit een zeer gedreven internet expert die de zaken vanuit een technisch standpunt bekijkt, een ervaren grafisch expert die alle aspecten van de layout bekijkt en een marketing expert die uw boodschap onder de loep neemt.

Daarnaast werken wij nauw samen met enkele copywriters voor het schrijven van aantrekkelijke teksten in de verschillende talen. Onze partners hiervoor zijn telkens mensen met een groot taalgevoel. De taal waarin de teksten worden opgemaakt is altijd hun moedertaal, native speakers, zoals men dat in het Engels zegt.

Mooie beelden van uw producten of van uw bedrijf maken uw verhaal meer sprekend. Daarom werken wij samen met een professionele fotograaf die uw bedrijf of uw product op een aantrekkelijke en originele manier in beeld kan brengen.