Website ontwerp op maat

Hoe ver wil u hier in gaan. Laat u teksten schrijven? Wil u eigen beeldmateriaal of kopen we beeldmateriaal in? Gaat u online verkopen? Met online betalingen? We hebben steeds een passende oplossing voor u.

Soms wil u het simpel houden, uw product of dienst in de kijker zetten. Ook hierin gaan we met u mee en zorgen we voor een goede oplossing. Groeit uw business dan breiden we uw website uit waar nodig.

Webdesign volgens de W3C normen

Bij het bouwen van website volgen wij de W3C normen zodat uw website niet alleen aantrekkelijk zal zijn maar ook technisch tip top in orde is. Dat is belangrijk voor u opdat uw website ook de komende jaren kan blijven mee evolueren.

Websites met beveiliging

Beveiliging is voor veel projecten, vooral e-commerce projecten, een belangrijk punt. hebt u een project met specifieke eisen, dan brengen wij graag onze expertise op het vlak van internet beveiliging ter tafel.

Soms is het voor uw project van belang of aangewezen om pagina's van uw website of zelfs uw hele website te voorzien van een SSL encryptie. Spreek ons hiervoor aan.

Meertalige websites

Bij een meertalige website komen heelwat aspecten kijken, zeker als jet het vanuit een SEO aspect bekijkt. Met een plugin zoals WPML geraak je al een keel eind.